Karcher trekt gespecialiseerde ervaring aan

Kärcher heeft zijn Nederlandse verkoopteam versterkt met Jean-Paul Christy en Jeroen Neijmeijer. Sinds september zijn zij respectievelijk aan de slag gegaan als verkoopdirecteur Professional en de nieuwe manager Trade Professional.

Christy is binnen Kärcher verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Kärcher-marktaandelen op de Nederlandse professionele reinigingsmarkt. Christy is geen onbekende in de sector. Eerder deed hij al ruime ervaring op bij Ivac à la Carte en Hako Benelux.

Neijmeijer deed de voorbije jaren ervaring op bij Carel Lurvink, waar hij actief was als accountmanager en later als key accountmanager. Zijn expertise ligt bij klantenrelaties en salesmanagement.

De fabrikant van reinigingsproducten opende 15 juni nog in Breda haar nieuwe hoofdkantoor, waar ook een Kärcher Center gehuisvest is, net als een trainingscentrum voor eigen medewerkers, de klantenservice en de technische dienst. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *