Lease Prof meer dan vijftig garages

Bij Lease Prof Service Centers zijn inmiddels meer dan vijftig autobedrijven aangesloten, eind april wordt nummer 55 welkom geheten. De groei gaat gestaag door, want in 2010 stond de teller nog op 36 vestigingen voor onderhoud aan leaseauto’s.

Een Bovag-bedrijf dat een Lease Prof-keurmerk wil ondergaat een keuring, voordat het deze krijgt. Waar nodig verzorgt Lease Prof extra scholing om uiteindelijk het keurmerk toch toegekend te krijgen. Er is een jaarlijkse landelijke controle op de gestelde kwaliteitseisen.

Tijdens een bijeenkomst van de aangesloten autobedrijven van Lease Prof half maart in Kampen, heeft directeur Cees Klaassen van ABS Autoschade laten zien hoe de gestuurde reparaties hebben bijgedragen aan het succes van zijn bedrijf. Lease Prof is een initiatief van de zelfstandige autobedrijven en voert het keurmerk voor de zakelijke rijder.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *