Martin Schilder vernieuwt directiestructuur

Om verdere groei en slagkracht te bevorderen, heeft de Martin Schilder Groep de organisatiestructuur van de divisie Automobielbedrijven vernieuwd. De veranderingen gaan in op 19 maart.

De divisie Automobielbedrijven bestaat uit 14 vestigingen. De aansturing gebeurt door vier vestigingsdirecteuren. Deze rapporteren rechtstreeks aan Marco Schilder, algemeen directeur van Martin Schilder Holding. Peter Visser, die nu nog de dubbelfunctie vervult van directeur Automobielbedrijven en directeur Leasevisie, gaat zich volledig richten op de groei van Leasevisie en Fleetsales.

“We vinden het belangrijk om snel in te spelen op de behoeften van klanten en medewerkers en op lokale ontwikkelingen. Daarvoor dienen de lijnen kort te zijn”, aldus Marco Schilder. De vier nieuwe vestigingsdirecteuren worden volledig eindverantwoordelijk voor hun eigen vestigingen.

Twee van de vier nieuwe vestigingsdirecteuren komen uit de eigen organisatie. Het zijn Ruud Schilder die eindverantwoordelijk wordt voor de Noordkop (Den Helder, Schagen en Heerhugowaard) en Bram Vriend voor Seat/Skoda (Heemstede, Bloemendaal en Alkmaar).
De Martin Schilder Groep heeft Tom Steijns kunnen aantrekken als vestigingsdirecteur Haarlem. Steijns heeft een jarenlange ervaring in de automotivebranche. Voor de functie van vestigingsdirecteur Alkmaar is de selectieprocedure in de afrondende fase.

Burgerhout zelfstandig

Door de decentralisatie van verantwoordelijkheden wijzigt de functie van de directeur aftersales van een lijnfunctie naar een zogenaamde directie matrixrol. De huidige directeur is Kees Burgerhout en hij heeft in goed overleg aangegeven dat deze rol niet aansluit bij zijn ambitie. Daarom start Burgerhout op 1 april 2012 zijn eigen interim- en consultancybureau en blijft hij tot 1 juni op interim-basis verbonden aan de Martin Schilder Groep. Dit gebeurt voor de begeleiding van de nieuwe directeur aftersales en de vier vestigingsdirecteuren. De vacature is binnen de eigen organisatie ingevuld met Michel Schilder.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.