Molenaar directeur Vereniging Auto van de Zaak

Vereniging Auto van de Zaak is vijf jaar geleden opgericht en heeft inmiddels bijna 20.000 leden en meer dan zestig sponsoren. Om deze fase in te luiden, is Sandra Molenaar aangesteld als verenigingsdirecteur.

Sandra Molenaar, voorheen algemeen directeur bij Autokopen.nl en operationeel directeur bij Bovag, over haar rol als verenigingsdirecteur: “Vanaf de start heeft voorzitter Martin Huisman met zijn team hard gewerkt om de vereniging op de kaart te krijgen bij zakelijke rijders, leasemaatschappijen en importeurs, bij partijen als Bovag, RAI, Anwb en VNA en in politiek Den Haag. Ik ben er trots op dat hij mij heeft gevraagd de vereniging samen met hem naar de volgende fase te brengen.”

Vereniging Auto van de Zaak lobbyt voor de positie van de zakelijke rijder in Nederland. De Nederlander betaalt meer belasting voor zijn auto van de zaak dan in alle andere omringende Europese landen. De belasting op het gebruik van een auto van de zaak moet volgens vereniging onderdeel worden van de Europese belastingwetgeving en dus Europees gelijk worden getrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.