Multilease en Multirent willen schoner

Leasemaatschappij Multilease en autoverhuurbedrijf Multirent, beide onderdeel van Markeur, hebben het Cleaner Car-contract getekend bij initiatiefnemer Natuur en Milieu. De sector heeft een gezamenlijke doelstelling geformuleerd.

“Steeds meer is men zich bewust van het belang van een duurzame toekomst. Het verduurzamen van de mobiliteit en daarmee de mobiliteit van de klanten heeft de volledige aandacht. Zowel Multilease als Multirent werken pro-actief aan milieuvriendelijke oplossingen die aansluiten op de mobiliteitsbehoefte van de klanten en werken graag mee aan een schoner en beter leefmilieu”, aldus holdingbedrijf Markeur.

Multilease en Multirent moeten onder het contract in 2012 en komende jaren meer zuinige en schone auto’s aanschaffen met een gemiddelde CO2-uitstoot onder de 120 gram.

Foto v.l.n.r.: Ed Vriesema (directeur Multilease), Tjerk Wagenaar (directeur Natuur & Milieu), Jereoen Veldman (directeur Multirent)

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *