Nieuwe aanpak Autoschade Herstel Groep

De coöperatieve vereniging Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) maakte op 22 november bekend dat zij sinds 1 oktober alle aandelen in AH Autoschade Herstel overgenomen heeft van The Alwaysbemobile Company. De schadehersteller presenteert nu haar nieuwe plannen en huisstijl.

Autoschade Herstel Groep heeft voor 2012 ambitieuze groeiplannen voor haar netwerk. Directeur Guus van Dreven: “Het netwerk is al landelijk, maar wordt op dit moment op verzoek van enkele centrale opdrachtgevers fijnmaziger ingevuld. We zijn nu al in gesprek met zo’n tien geïnteresseerde autoschadeherstelbedrijven. Bestaande centrale inkoopafspraken maken deelname aan de Autoschade Herstel Groep direct financieel interessant: met meer dan 50 leden is er dan ook substantieel inkoopvolume.”

De afkorting AHGN is vervangen door Autoschade Herstel Groep en de leden hanteren als voorheen de naam Autoschade Herstel met toevoeging van de bedrijfsaanduiding. “Zo blijft de in de jaren opgebouwde lokale naamsbekendheid behouden.”

De directeur ligt ook de keuze om de joint venture met The Alwaysbemobile Company te beëindigen toe. “Dit had alles te maken met de belangen van de aangesloten leden, de afgesproken ICT en extra omzet die uit bleef. In onze optiek is het van primair belang dat de leden gesteund worden in het ondernemen. Daarnaast zijn wij transparant wat betreft de overeenkomsten en de automatisering. De lokale klantgegevens zijn en blijven eigendom van de aangesloten schadehersteller.”

Er wordt ingezet op kwaliteit, in alle facetten, niet alleen voor wat betreft het herstel maar juist ook de processen eromheen. Binnenkort wordt er ook een service-app geïntroduceerd voor de smartphone.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.