Nieuwe marketing- en aftersalesdirecteur bij Nissan

Nissan Nederland heeft twee centrale functies binnen de organisatie opnieuw ingevuld. Onno Duimel is aangesteld als aftersalesdirecteur en David Milan bekleedt de functie van marketingdirecteur. Beide benoemingen zijn op 1 december ingegaan.

Onno Duimel werkte eerder bij onder meer Volvo Trucks en Renault Truck Benelux. “Eigenlijk steeds op het gebied van aftersales en service, hoewel ik ook een aantal jaren vrachtwagens heb verkocht. In mijn nieuwe functie is het technische aspect nog altijd heel belangrijk, de uitdaging zit voor mij nu in het commerciële element”,aldus Duimel.

Voor David Milan is de Nissan-organisatie niet nieuw. De Spanjaard werkte ruim acht jaar voor de Nissan in Spanje en Portugal. Hij vervulde diverse functies op het gebied van marketing en sales. “Als brandmanager was ik verantwoordelijk voor onder meer de introductie van de Qashqai in Spanje, waar nu zo’n 22.000 exemplaren per jaar verkocht worden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.