Nissan lokt klant met All Inclusive

Autofabrikant Nissan probeert met de financieringsconstructie ‘Nissan All Inclusive’ haar klanten aan de merkdealer te binden. Wie een auto aanschaft via deze weg, kan vier jaar lang een nieuwe Nissan rijden voor een vast bedrag per maand.

De koper is verzekerd van gratis onderhoud, garantie en pechhulp. Tevens wordt vooraf een restwaarde vastgesteld die na vier jaar gegarandeerd wordt door de dealer. De financiering bestaat uit drie componenten: de aanbetaling, de aflossing en de gegarandeerde restwaarde. Het unieke aan deze constructie is dat de koper alleen de afschrijving van de auto betaalt, inclusief rente. De maandelijkse tarieven beginnen bij 99 euro voor de Pixo.

Nissan levert in Europa 24 producten en staat volgens eigen zeggen op het punt de grootste Aziatische fabrikant in Europa te worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.