NL Autoparts, een nieuwe inkoopcombinatie

Onderdelendistributeur EPS uit Waalwijk heeft het initiatief genomen om een nieuwe Nederlandse inkoopcombinatie op te zetten, NL Autoparts. Daarmee hopen Jeroen en Marcel Blankestijn een competitief netwerk van en voor de deelnemende grossiers op te zetten.

“De Nederlandse aftermarket is volop in beweging. Veel onzekerheden doemen op voor de ondernemers in onze branche. De ene verandering is nog niet doorgevoerd of de volgende dient zich weer aan. Voor velen is de vraag waar het allemaal naartoe gaat. In onze ogen een kans voor een nieuw initiatief, zoals NL Autoparts”, legt Jeroen Blankestijn uit.

In de wandelgangen van de autobranche ging al langer een gerucht dat er plannen werden gesmeed voor een inkoopcombinatie. Blankestijn: “De afgelopen zes maanden zijn wij inderdaad druk bezig geweest met dit initiatief. Kijk, wij beweren niet dat wij een glazen bol hebben en het juiste antwoord op de huidige trends hebben. Wel zijn wij van mening dat wij de komende maanden iets kunnen aanbieden aan de branche, waarmee grossiers hun onderneming veilig kunnen stellen, Dat de ondernemer weer kan gaan bouwen aan een sterkere toekomst voor zijn bedrijf. Op 10 en 11 september organiseren wij een tweetal bijeenkomsten om grossiers en later ook potentiële leveranciers en fabrikanten meer duidelijkheid te verschaffen. Ons doel is om een netwerk te bouwen waarin de grossier weer zelf bepaalt welke koers hij vaart.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.