Nummer negen voor Autoglaz

De negende vestiging van Autoglaz is woensdag 15 juni geopend in Utrecht aan de Hudsondreef, door ondernemer Adrie van Erp. De vestiging biedt particuliere en zakelijke klanten een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van autoruitherstel en -vervanging.

Ondernemer Adrie van Erp kiest er bewust voor om zijn vestigingen onder te brengen bij de snelgroeiende autoruitspecialist: “Dankzij de baanbrekende prijsstrategie van Autoglaz dalen zelfs de prijzen van de meeste vervangingen. De transparante manier van ondernemen past bij mij.”
De merkonafhankelijke glasformule streeft er naar voor het eind van het jaar twintig vestigingen operationeel te hebben.

Autoglaz nummer acht is onlangs geopend in ’s-Hertogenbosch, ook door Adrie van Erp van Autoglasteam. Zijn vestigingen in Oss en Nijmegen volgen later dit jaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.