OZ Racing: nieuwe collectie en nieuwe site

Met de introductie van de nieuwe responsive website verfrist het jubilerende OZ Racing het digitale visitekaartje. De website geeft een overzicht van het gehele assortiment, zowel de bekende wielen als de nieuwe collectie zijn er te bewonderen. Tevens heeft OZ een 3d-carconfigurator geïntegreerd in de website.

De collectie van 2016 bevat een aantal nieuwe modellen. In verband met het 45 jarig bestaan is de OZ Anniversary 45 ontworpen. Dit retro-look wiel zal leverbaar worden in drie kleurstellingen, Race White, Matt Titanium Tech en Black, allen met een gepolijste velgrand en leverbaar in 17″ en 18″. Tevens introduceert OZ Racing de Aspen HLT. Dit robuuste wiel wordt leverbaar in 20″ en 21″ uitsluitend voor het All Terrain/SUV segment.

Voor 2016 heeft OZ Racing ook een aantal bestaande modellen uitgebreid met extra kleuropties. Zo is de OZ Leggera HLT vanaf heden beschikbaar in Gloss Black en is de Ultraleggera HLT nu verkrijgbaar in Matt Bronze. Ook de Alleggerita HLT en de gewone Ultraleggera zijn vanaf heden verkrijgbaar in de nieuwe kleur Matt Bronze. Het type X5B van OZ wordt ook leverbaar in Matt Black.

In het All Terrain segment zijn in de huidige collectie twee modellen qua kleurstelling uitgebreid. Zowel de Monaco HLT als de Superturismo Dakar zijn nu ook leverbaar in Matt Black.

MSW en Sparco

De MSW collectie heeft een drietal nieuwe modellen voor 2016. Zowel de MSW28 als de MSW X4 zijn de nieuwe paradepaardjes van de MSW Avantgarde serie. De MSW28 wordt leverbaar in 16″ tot en met 18″ in zowel Matt Black Full Polished als Matt Dark Grey. De MSW X4 wordt leverbaar in 15″ en 16″ in Gloss Black Full Polished en Matt Black. Voor het All Terrain/SUV segment heeft MSW de collectie uitgebreid met de MSW48. Dit wiel wordt geleverd In de range van 16″ tot en met 20″ in Gloss Black Full Polished en Matt Black.

De Trofeo 4 en de Trofeo 5 zijn de nieuwe aanwinsten voor de Sparco collectie. De viergaats variant wordt leverbaar in 14″ tot en met 17″ in zowel Gloss Bronze als Matt Black. De 5-gaats variant wordt leverbaar in dezelfde kleurstellingen in zowel 17″ als 18″.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.