Samenwerking Blij dat ik Rij en Autoveiling.nl

Blij dat ik Rij is een samenwerking aangegaan met Autoveiling.nl voor de Autoveiling Verkoopservice. Blije autoverkoop draait, ten opzichte van andere aanbieders, het verkoopproces om. Niet eerst een bieding en dan inspectie, maar eerst inspectie en waardebepaling en dan de biedingen.

“De Blije autoverkoop die wij nu samen met Autoveiling.nl zijn gestart is een welkome aanvulling op ons huidige dienstenpakket. Door deze samenwerking kunnen wij de auto aanbieden aan meer dan 6000 professionele kopers uit heel Europa”, aldus Benno Nekeman van Blij dat ik Rij.

De Autoveiling Verkoopservice biedt particulieren en niet RDW erkende bedrijven de mogelijkheid om hun auto te laten veilen tegen betaling. Het verkoopproces verloopt volledig transparant. Iedere aangeboden auto wordt in eerste instantie op locatie door een inspecteur geïnspecteerd, waarbij een gedetailleerde beschrijving wordt opgemaakt en de bieding wordt gegarandeerd. Aan de hand van deze beschrijving wordt de auto online geveild en verkocht aan autobedrijven uit heel Europa. Nadat er overeenstemming is bereikt over de prijs, kan de verkoper de auto inleveren bij een Vakgarage in de buurt.

“Door deze samenwerking met Stichting Blij dat ik Rij vergroten wij ons aanbod voor onze kopers, waardoor wij ons netwerk uit heel Europa nog meer kunnen bieden,” zegt Wierd Meijering Algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling.nl onderdeel van uit maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.