Samenwerking Koops Furness met Gaspedaal.nl

De autodealers van Koop Furness en Bangarage bieden vanaf nu hun modellen ook aan via Gaspedaal.nl. De grootste occasion-site van Nederland leidt maandelijks 8.000.000 bezoekers direct naar de productpagina’s van autodealers.

Samen met de samenwerking heeft Gaspedaal.nl het Cost Per Click (CPC) systeem ingevoerd, waardoor autobedrijven klanten direct naar hun websites kunnen leiden en slechts per klik hoeven te betalen.

Dankzij het Cost Per Click systeem, kunnen aanbieders op Gaspedaal.nl precies zien hoeveel meer bezoekers ze via het autoportaal krijgen. Het systeem werkt ook efficiënter doordat gebruikers slechts per klik hoeven te betalen. “Uit de eerste gesprekken die we met bedrijven hebben gehouden blijkt dat de markt toe is aan een nieuw afrekenmodel”, legt Rogier Smulders uit, key accountmanager bij Gaspedaal.nl. “Wij zijn hierin de eerste. Gaspedaal.nl is transparant en open over de cijfers en wat ze leveren. Bedrijven kunnen zelf de cijfers in de gaten houden en meten met Google Analytics.”

Koops Furness hield de nieuwe bezoekersstroom al langer in de gaten via Analytics. Als een van de eerste autobedrijven testte het met haar personenautodealers het CPC systeem uit in juli. De Analytics toonden een zichtbare stijging in het aantal bezoekers. Dat verklaart Jeroen Zaal, manager Koops Furness Internet: “We kunnen veilig concluderen dat het doorlinken via Gaspedaal.nl leidt tot meer bezoekers, meer conversie, meer offerte-aanvragen en dus ook meer verkoop. We zijn meer ‘in control’ van de bezoekersstromen naar al onze websites. Het speelveld van onze online klanten verandert in hoog tempo en door onze aansluiting bij Gaspedaal.nl veranderen wij mee.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.