Sator koopt Mevo

Sator Holding heeft met de aandeelhouders van automaterialengrossier Mevo uit Oss, op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over de overname van Mevo op korte termijn.

Partijen streven ernaar de transactie binnen enkele weken af te ronden. Mevo is een sterke speler in Oss en wijde omgeving. Het bedrijf werd in 1980 opgericht door Piet Meerts en Wim Vos, de toenmalige eigenaar van een vermaard transport-bedrijf uit Oss. Mede daardoor zijn activiteiten op het gebied van Truck & Trailer parts nog steeds een belangrijke pijler onder het bedrijf. De activiteiten zullen worden gecontinueerd in het huidige pand van Mevo aan de Palestrinastraat in Oss. Het bedrijf telt veertien medewerkers. Sator versterkt met de overname van Mevo haar positie in deze regio, waar al de vestigingen van Heuts en Heijl actief zijn.

Sator directeur Adriaan Roggeveen: “Wij zijn erg ingenomen met de beoogde overname van de Mevo activiteiten. Deze overname past naadloos in ons beleid om vanuit grootschalige potente vestigingen het autobedrijf een optimale service en beschikbaarheid van onderdelen te kunnen bieden. Mevo hoort thuis in het rijtje van sterke grossiers die het afgelopen jaar en ook dit jaar zijn toegevoegd aan ons netwerk. Met de acquisitie van de Mevo activiteiten groeit ons grossiersnetwerk naar meer dan 80 vestigingen. De groei van het aantal vestigingen zal doorgaan tot we onze doelstellingen inzake landelijke dekking en grootschaligheid hebben verwezenlijkt.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1790 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.