Simon Groen naar 4Motive

Simon Groen gaat per 8 januari 2014 het team van 4Motive versterken in de functie van buitendienstmedewerker. 4Motive is een jonge speler in de automotive aftermarket die zich heeft gespecialiseerd in het importeren en distribueren van automaterialen van merken die relatief minder bekend zijn op de Nederlandse markt

Simon Groen is een bekende in de Automotive Aftermarket. In de afgelopen tien jaar was hij het boegbeeld voor importeur Binckhorst Automaterialen en daarvoor was hij  onder andere werkzaam bij TeCe Almere.

Simon Groen: “4Motive is een prachtig bedrijf waar de juiste kennis en ervaring aanwezig is. Het feit dat er uitsluitend wordt gekozen voor topkwaliteit producten spreekt mij zeer aan. Het bedrijf groeit enorm en dat is natuurlijk een goed teken. Ik ben nog lang niet klaar in de Automotive en ben dan ook blij dat ik mij nog een aantal jaren mag inzetten voor 4Motive.”

Ook directeur Paul van Diemen van 4Motive is verheugd: “Simon heeft een bewezen staat van dienst. Hij heeft een enorm netwerk en spreekt de taal van grossierend Nederland. De Automotive aftermarket beleeft momenteel roerige tijden, veel grossiers zijn zich aan het oriënteren en maken belangrijke keuzes voor de komende jaren. Waar andere spelers kiezen voor de voordelen van schaalgrootte, staan wij voor een persoonlijke aanpak, een goed advies en komen we  onze beloften na. Simon past prima binnen deze aanpak en ik ben er daarom van overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verdere uitbouw van ons jonge bedrijf.”

Het leveringsprogramma van 4Motive bestaat momenteel uit de merken Hepu (waterpompen, distributiekits en Waterpompkits), Sidem Stuurdelen, FTE remdelen en CS Germany spiraalveren. Binnenkort zal het leveringsprogramma van 4Motive worden uitgebreid met onder andere filters, wiellagersets, ashoeskits, homokineten, aandrijfassen en koppelingsets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *