Sponsorcontract Hofland-Van Heck

Terwijl Dakar 2012 nog moet starten, heeft Hofland Rally Team (HRT) het startschot gegeven voor Dakar 2013. Nicole en Rene van der Heiden, de beide eigenaren van Hofland Automaterialen (vier vestigingen) uit Rotterdam, zullen dan voor het eerst deelnemen aan de monsterrally in Zuid-Amerika.

“Er komt nu een jaar aan van hard, erg hard trainen. Daarnaast willen we de nodige technische hoogstandjes nog zelf onder de knie krijgen”, stelt Rene. “We hebben onlangs al ervaren wat het is om een flinke crash te maken, dus die ervaring nemen we al vast mee”, vult Nicole aan. Directe technische steun krijgen beiden van het ervaren rally-echtpaar Kees en Mieke Tijsterman, die ook ter ondersteuning (technisch en moreel) meegaan naar Dakar 2013. Tijdens de kickstart waren sponsors en vrienden uitgebreid aanwezig om het groene licht te geven voor het Dakar 2013-project van HRT.

Nicole van der Heiden tekende vooruitlopend op de deelname aan Dakar 2013 namens Hofland Automaterialen een uitgebreid sponsorcontract met Van Heck. Volgens Johan van der Hoeven is zij al vele jaren een gewaardeerd lid van het businesspartnernetwerk van Van Heck. “Sterker, Hofland is de oudste klant van Romax in Nederland. Wetende dat Hofland geen exclusief BPN-lid is zijn we blij dat we met het sponsorcontract de banden hebben kunnen versterken.” Group Auto Nederland-directeur Freek Blekxtoon erkent dat Hofland klant is bij zowel Group Auto als Van Heck. “Dat is historisch zo gegroeid en ik heb daar geen enkele moeite mee. Voor 2012 verwacht ik dan ook niet dat de zakelijke relatie verandert.”

Op de rally-Jeep, de volgauto en de servicetruck wordt prominent reclame gemaakt voor Valvoline, Romax en Toolspecial. Andere sponsors zijn onder andere Inter-Sprint met Tyfoon, Gates, Hella, Febi, ABS, Kavo en Beta en Weber Tools.

Op de foto van links naar rechts: Henny Butter, Nicole en Rene van der Heiden, Kees en Mieke Tijsterman, Tim van der Heiden en Henk Budgen. Op de foto ontbreekt Rick de Jong.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.