Spuitapparatuur bij Imbema Rhiwa

Imbema Rhiwa schuurtechniek levert nu ook spuitapparatuur van Sagola. Het feit dat Imbema Rhiwa haar programma graag uitbreidt met producten die passen in de behoefte die er bij haar klanten bestaat, is er de laatste tijd gezocht naar uitbreiding van het assortiment.

Na een periode van onderhandelingen, fabrieksbezoek en testen van materialen is besloten om de spuitapparatuur van Sagola toe te voegen aan het verkoopprogramma. Sagola is een Spaanse leverancier en heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur in Spanje en Zuid-Amerika. Met Sagola is Imbema Rhiwa een nieuwe lijn hoogwaardige producten rijker.

Met het nieuwe model 3300 Pro Gravity neemt Sagola de leiding in het topsegment van primer spuitpistolen voor de autoschadeherstel. Het Sagola 3300 Pro Gravity spuitpistool geeft een perfecte verneveling met minimale overspray.

De 4500 Xtreme digital is het ultieme spuitpistool voor de autoschadeherstel. Deze modellen hebben 7 patenten en de luchtkap is snel en handmatig te verwisselen, waardoor u met 1 spuitpistool diverse werkzaamheden kunt uitvoeren. Door het moderne ontwerp en de ergonomische vormen heeft de 4500 Xtreme digital een uitstekende balans en gebruiksgemak.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *