Transparant onderhoud met BMW Value Service

Voortaan hebben BMW-klanten vooraf en in één oogopslag inzicht in de kosten van het onderhoud van hun auto dankzij BMW Value Service. BMW Group Nederland wil met het all-in onderhoud pakketprijzen nog meer de focus op klanttevredenheid leggen.

Via de website Bmw.nl/valueservice kunnen klanten door het invoeren van het kenteken de pakketprijzen voor onderhoud van hun model en type online bekijken. De klant ziet bovendien welke werkzaamheden en welke OE-onderdelen deel uitmaken van het pakket, inclusief arbeidsloon en BTW. Tevens kan er ook online een afspraak voor het onderhoud ingepland worden.

BMW Value Service is beschikbaar voor de BMW 1 Serie (E81/E87), 3 Serie (E90/E91) en 5 Serie (E60/E61) van 2003 tot en met 2007. De onderhoudspakketten zijn gebaseerd op BMW Condition Based Service. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto via meldingen in het dashboard zelf gericht om onderhoud vraagt, wanneer dat nodig is. Er geldt ook twee jaar fabrieksgarantie op de nieuwe onderdelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.