Twee AHG-leden Opel Erkend Schadehersteller

Autoschade Herstel Boog en Autoschade Herstel TAB Tiel hebben zich verder gespecialiseerd door het volgen van gerichte trainingen en het investeren in het juiste equipment. Dit heeft beide bij Autoschade Herstel Groep aangesloten bedrijven het certificaat Opel Erkend Schadehersteller opgeleverd.

De certificering door Opel Erkend Schadeherstel borgt dat de schadehersteller auto’s van het merk Opel herstelt conform de strenge fabriekseisen van Opel en gebruikmaakt van originele Opelonderdelen. Om gecertificeerd te worden, dient de schadehersteller te voldoen aan strenge eisen m.b.t opleiding en kwaliteit. Zo is een vereiste voor deelname aan de specifieke Opel schadehersteltrainingen dat de betreffende medewerker minimaal het diploma Autoschadetechnicus 3 behaald heeft.

Na het herstel van de auto ontvangt de berijder het digitale Merkgarantiebewijs, een bevestiging dat de auto conform de eisen van Opel gerepareerd is. Omdat de bedrijven aangesloten zijn bij Autoschade Herstel Groep geeft men daarnaast nog eens 7 jaar garantie op schadeherstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.