Van Rheenen naar Cartal-Rijsbergen

Technische groothandel Van Rheenen uit Haarlem wordt per 1 januari 2014 onderdeel van het Cartal-Rijsbergen netwerk. De twaalf medewerkers gaan allemaal mee over en eigenaar Joost van Rheenen blijft leiding geven aan de Haarlemse vestiging.

Van Rheenen blijft zelfstandig en onder eigen naam actief in de markt. De klanten van van Rheenen kunnen per 1 januari gebruik maken van alle toegevoegde waardes van Cartal-Rijsbergen, zoals het uitgebreide opleidingsprogramma, de concepten en ondersteuning automatisering.

Met de aansluiting van AD-grossier Van Rheenen, groeit de cumulatieve omzet van het Cartal-Rijsbergen netwerk tot boven de tachtig miljoen euro via twintig vestigingen. “Hiermee versterken we onze marktpositie in de regio. In deze tijd is schaalvergroting essentieel om voldoende schaalvoordelen te kunnen realiseren. Daarnaast worden de beschikbaarheid en de logistieke dienstverlening in de regio naar onze klanten – de garagebedrijven – verder geoptimaliseerd”, stelt directeur Eric Jansen van Cartal-Rijsbergen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1848 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *