Veilingsite voor auto-onderhoud

Stichting Blij dat ik Rij heeft haar website aangevuld met de Online Autoservices. Hiermee kunnen consumenten aanbestedingen doen voor onderhoud en reparatie aan auto, motor of caravan. De aangesloten autobedrijven sturen vervolgens per e-mail een offerte met een persoonlijke aanbieding en kunnen tegen andere garages opbieden.

Stichtingsvoorzitter Benno Nekeman legt uit: "Door de komst van internet zijn markten transparanter geworden en is de positie van de consument veranderd. Dit is een onomkeerbaar proces maar dat betekent zeker niet dat er geen rol meer is voor bedrijven. Uitsluitend erkende, auto-, schade- en bandenbedrijven ontvangen de aanvragen die online zijn geplaatst en kunnen op dezelfde snelle en eenvoudige wijze de consument een aanbieding sturen. Het gehele proces wordt per e-mail afgehandeld. Op deze manier kunnen bedrijven hun werkplaatsbezetting optimaliseren."

Alle deelnemende garages in het Online Autoservices-concept zijn lid van Bovag, Focwa of Vaco. De Stichting Blij dat ik Rij werd in september dit jaar opgericht met als doel weggebruikers blijer te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *