Victor Veer naar Fleetselect

Fleetselect Online Autoveilingen heeft Victor Veer sinds 1 mei in dienst genomen als manager Business Development. Veer gaat zich in Zeewolde bezighouden met het verkennen en actief bewerken van nieuwe markten.

Fleetselect is voor Victor Veer geen onbekende. “Ik ken het bedrijf al een aantal jaren. Wat me aanspreekt is de drive om steeds maar te blijven ontwikkelen en verbeteren. De lijnen zijn kort en de organisatie is informeel en opvallend klant- en oplossingsgericht. Die cultuur en de uitdaging van een heel nieuw werkveld zijn voor mij doorslaggevend geweest voor mijn nieuwe carrièrestap”, aldus Veer.

De nieuwe salesmanager ging commerciële economie studeren toen hij al enkele jaren werkzaam was in de autobranche. Na zijn studie werkte hij onder meer als consultant voor dealerorganisaties en als occasionmanager voor het exclusieve segment van Audi en Volkswagen. Ook werkte hij enkele jaren als keyaccountmanager bij een online autoveilingbedrijf, waar hij zich onder meer bezighield met exportveilingen.

Waardespecialist Autotelex en online veilinghuis Fleetselect startte onlangs met de Taxatie Management Console. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.