Zes nieuwe partners bij Middenduin Automotive

Middenduin Automotive heeft onlangs zes nieuwe partners welkom geheten. Jacq van Roij zal zich met zijn twintigjarige (internationale) ervaring richten op leasemaatschappijen die op strategisch advies gebied bijgestaan willen worden. Rogier Klop zal bedrijven op strategisch en seniormanagementniveau ondersteunen.

Het nieuwe bedrijf van de Middenduin Groep uit Nijkerk zit flink in de groei. Naast de eerder twee genoemde nieuwe partners, zijn ook Rob van Bergen, Hans Geitenbeek, Edwin Veltman en Michel van Soldt een samenwerking aangegaan.

Van Roij heeft bij diverse leasebedrijven directiefuncties vervuld. In Duitsland was hij algemeen directeur van Athlon Car Lease en sales- en marketingdirecteur van ALD Automotive en ING Car Lease. In Nederland heeft hij als algemeen directeur leiding gegeven aan Masterlease.

Klop heeft voor Leaseplan binnen Business Development een klantspecifiek rendementsmodel ontwikkeld. Verder was hij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de geografische expansie strategie, waarbij hij Leaseplan Roemenië en Mexico heeft opgezet vanuit een ‘greenfield situatie’. Sinds 2012 geeft Rogier als zelfstandig consultant ondermeer adviezen op het gebied van strategie en verandermanagement.

Begin december werd ook Boudewijn Finson, eigenaar van Juffermans Support, partner bij Middenduin. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *