Rittenregistratie Nedsoft bij LKQ Fource

Begin april heeft LKQ Fource de oplossingen voor rittenregistratie van Nedsoft opgenomen in het assortiment. “Met deze stap zijn onze oplossingen voor de autobedrijven in Nederland een stuk bereikbaarder geworden”, aldus Hugo Kampman, eigenaar van de GPS-specialist uit Ridderkerk.

De systemen voor rittenregistratie van Nedsoft zijn voor garagisten eenvoudig in auto’s in te bouwen. Met de inbouwtracker kunnen eenvoudig ritten worden bijgehouden. De eindgebruiker kan ze vervolgens zelf markeren als privé of zakelijk en eventueel van opmerkingen voorzien in de bijbehorende app.

Inbouw of plug & play

Naast een inbouwtracker biedt Nedsoft ook de mogelijkheid van een plug & play tracker, die zelf door de eindgebruiker op de OBD van de auto aangesloten kan worden. Hugo Kampman: “Eind jaren 90 zijn wij gestart met het bedenken van oplossingen voor zakelijke kilometerregistratie. Sinds 2003 zijn wij ons meer gaan specialiseren in de ontwikkeling van GPS-oplossingen, waarbij wij gebruik maken van een combinatie van zowel hardware als software. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Vandaag de dag doen we dat met onze betaalbare, kant-en-klare plug & play-oplossingen. Wij zijn blij dat we samen met onze nieuwe partner Fource onze rittenregistratie- en track & trace-oplossingen nóg bereikbaarder maken voor alle garagisten en dealerbedrijven in Nederland.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.