Lease Service Partner (LSP) is per 5 april jongstleden overgenomen door LKQ Fource. Het door Denis van Altena ontwikkelde leaseconcept voor het universele autobedrijf zal als een add-on-formule kunnen worden toegevoegd aan ieder bestaand werkplaatsconcept dat wordt ondersteund door LKQ Fource en zijn Full Fource-partnernetwerk. Ook individuele autobedrijven die bereid zijn aan de kwaliteitstandaard van LSP te voldoen, kunnen hier bij aansluiten.

LSP heeft ten doel om leasemaatschappijen te helpen hun onderhouds- en reparatiebehoeften via de landelijk dekkende partnernetwerken van LKQ Fource te laten vervullen. Van Altena zal als accountmanager aan LSP verbonden blijven.

Zakelijke markt

Vishal Durgaram, directeur customer channel management: “De zakelijke markt wint steeds meer aan belang voor het onafhankelijke autobedrijf. Uit kostenoogpunt zijn leasemaatschappijen van klein tot groot op zoek naar duurzame en efficiënte servicenetwerken die snel en ‘om de hoek’ van de leaserijder beschikbaar zijn. Onze netwerken bieden die garanties. Autobedrijven die de zakelijke markt als een serieus marktsegment zien en de groeikansen in deze willen benutten, kunnen met hun aansluiting bij LSP de eerste stap op weg naar verdere groei van hun aftersalesactiviteiten zetten.”

Vorige week werd bekend dat LKQ Europe en Leaseplan Europe een deal hebben gesloten voor het volledige voertuigonderhoud van de Leaseplan-vloot in aan LKQ gelieerde autobedrijven.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties