Lease Service Partner (LSP) is per 4 april jongstleden overgenomen door LKQ Fource. Het door Denis van Altena ontwikkelde leaseconcept voor het universele autobedrijf zal als een add-on-formule kunnen worden toegevoegd aan ieder bestaand werkplaatsconcept dat wordt ondersteund door LKQ Fource en zijn Full Fource-partnernetwerk. Ook individuele autobedrijven die bereid zijn aan de kwaliteitstandaard van LSP te voldoen, kunnen hier bij aansluiten.

LSP heeft ten doel om leasemaatschappijen te helpen hun onderhouds- en reparatiebehoeften via de landelijk dekkende partnernetwerken van LKQ Fource te laten vervullen. Van Altena zal als accountmanager aan LSP verbonden blijven. “Ik kijk er naar uit om LSP verder te laten groeien onder de vleugels van LKQ Fource. Samen hebben we de sleutel om onafhankelijke garages uitgebreid te ondersteunen om te voldoen aan de noden van leasingmaatschappijen en de toekomstbestendigheid van hun garage te garanderen.”

Zakelijke markt

Vishal Durgaram, directeur customer channel management: “Uit kostenoogpunt zijn leasemaatschappijen van klein tot groot op zoek naar duurzame en efficiënte servicenetwerken die snel en ‘om de hoek’ van de leaserijder beschikbaar zijn. Door het toevoegen van LSP aan de portefeuille van LKQ Fource en het Full Fource Partner-netwerk, kunnen wij onze garagisten hierbij ondersteunen. Werkplaatsen die de zakelijke markt als een serieus marktsegment zien en de groeikansen ervan willen benutten, kunnen met hun aansluiting bij LSP de eerste stap op weg naar verdere groei van hun aftersalesactiviteiten zetten.”

Vorige week werd bekend dat LKQ Europe en Leaseplan Europe een deal hebben gesloten voor het volledige voertuigonderhoud van de Leaseplan-vloot in aan LKQ gelieerde autobedrijven.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties