Autoschadehuis, de schadehersteldivisie van Markeur, sluit zich binnenkort aan bij schadefranchiseketen Autoschade Service Nederland (ASN). Voor ASN betekent dit een verdere versterking van het huidige netwerk van inmiddels 57 aangesloten bedrijven.

Het streven is om uiterlijk midden januari 2012 operationeel aangesloten te zijn, zo laat Eric Mansveld, franchisemanager bij ASN Groep, weten. “Een exacte startdatum is nog niet te noemen, dat hangt af van de snelheid waarmee we achter de schermen de systemen kunnen integreren, personeel wegwijs kunnen maken en de huisstijl in de vestigingen kunnen doorvoeren.”

Het totale ASN-netwerk bestaat vanaf dat moment uit ongeveer 65 vestigingen. “Als er tussentijds niets verandert, dan komen we op dat aantal uit. ASN Groep is nog wel in gesprek met enkele zelfstandige bedrijven om zich bij ons aan te sluiten. De komst van Autoschadehuis zorgt er in ieder geval voor dat er blinde vlekken in ons netwerk, met name in West-Nederland, gedekt worden”, aldus Mansveld.

De directeur van Autoschadehuis is Ruud van Munster en hij laat desgevraagd weten dat de meeste van de tien vestigingen en zeven servicepunten in de westelijke Randstad onder de vlag van ASN gaan werken. “Om welke vestigingen het precies gaat is nu nog niet bekend, dat wordt nog besproken, net als de vorm waarin we de huisstijl gaan gieten.” De aansluiting bij ASN is een grote stap, maar wel één die al veel langer op het wensenlijstje stond van Markeur. “In het verleden is al vaker gekeken naar de mogelijkheden om ons aan te sluiten bij een landelijk netwerk, om in de veranderende markt bij te blijven”, aldus Van Munster.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties