Het bedrijf Bestegarage.nl van Steven Kop en Robin van Koppen, heeft sinds vandaag een samenwerking met vijf softwareleveranciers voor in de garage. De samenwerking zorgt op korte termijn voor het automatisch versturen van een herinnering om de garage te beoordelen.

Automaat van Computer Service Wieberdink (CSW), CSS Garagesoftware van Car-Systems, Driver van Mivar Group, Infomobiel Q-Mobiel van Infomotive en Gaston Software van softwarespecialist Newmerce stellen hun gebruikers in staat om bij klanten een beoordeling te vragen. Op lange termijn gaat de samenwerking nog verder en binnenkort worden er nog meer leveranciers aangesloten. CSW heeft de integratie al binnen enkele dagen beschikbaar en de andere volgen binnen enkele weken.

Ervaring

“Het opbouwen en behouden van een tevreden klantenbestand, waarin aftersales een uitermate belangrijke rol speelt, kan en lukt alleen dan, wanneer de ondernemer weet wat er speelt in zijn klantenkring. Vandaar de koppeling met Bestegarage.nl”, aldus Newmerce.

Infomotive zegt over de samenwerking: “Aftesales wordt steeds belangrijker voor het autobedrijf. Een goed klantencontact zorgt er mede voor dat de klant het autobedrijf ook trouw blijft. In samenspraak met onze gebruikers zorgen wij ervoor dat de software zich blijft aanpassen aan de marktwensen.”

Platform

Bestegarage.nl stort zich sinds kort ook nadrukkelijk op schade- en glasherstel, pechhulp, banden en autoverkoop. Lees er hier alles over

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties