Nog een paar uur te gaan en de deuren van Autovak RAI 2011 gaan open. Maar gisteren, toen er hier en daar nog hard werd gewerkt aan de stands, kwamen diverse standhouders op de stand van RAI Vereniging bij elkaar om te toosten op een goede start van de vakbeurs.

Het laatste nieuws werd uitgewisseld en de eerste nieuwe producten werden al gespot en beargumenteerd. De bekendmaking van de overname van Amtech door Rupro Beheer (Explora, Rema Tiptop), een gokje op wie vandaag de Innovatieprijs zal krijgen en een nieuwe lichtgewicht schaarhefbrug bij Autec-VLT voor kleine compacte stadsauto’s zijn nieuws. Dan is er nog een nieuwe bandenwasmachine bij Rocartech, waar een complete set winter- dan wel zomerbanden in kan, maar ook de nieuwe 2- en 4-plaatsremmentestbank van TEN op de stand van Oskamp Equipment.

Dit voorgerecht doet u wellicht over de streep trekken om de komende vier dagen een bezoek aan de Amsterdamse RAI te brengen. Oh ja, vergeet u in de verbindingshal, de Traverse, de presentatiewand van Aftersales Magazine niet te bekijken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties