James Auto Service heeft zich, na de verzelfstandiging op 1 oktober, aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren. Voor eind dit jaar moeten alle 63 vestigingen zijn gecertificeerd.

Denis van Altena, directeur van James Auto Service: “Duurzaamheid is alert zijn op grondstoffen, je energieverbruik beperken, zuinig zijn op je medewerkers en zo min mogelijk verkwisten. Als je duurzaam werkt, dan kan je reparaties tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarom is duurzaamheid voor ons essentieel.”

Michiel Meijer, algemeen manager van James Auto Service: “Wij hebben specifiek voor Duurzaam Repareren gekozen, omdat onze zakelijke klanten aan dit certificaat grote waarde toekennen en soms is het zelfs een eis. Wij komen het ook steeds vaker tegen in aanbestedingen van fleetowners en de overheid. Ook in die markt willen wij onze positie verder versterken. De Anwb heeft zich achter Duurzaam Repareren geschaard, dus de brug naar de particulier wordt zo ook geslagen.”

James heeft momenteel 63 vestigingen, die allemaal in het certificatietraject zitten. De stichting streeft ernaar om bij al deze vestigingen nog dit jaar de nulmeting te hebben afgerond.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties