Een Portugees blijkt al maanden lang te bivakkeren in zijn zwaar beschadigde auto voor de deuren van het garagebedrijf van Fedat Kemer in Krimpen aan den IJssel. De man vindt dat het garagebedrijf verantwoordelijk is voor het ongeluk dat hij met de auto heeft gehad. De garagehouder spreekt alle verwijten tegen.

De Portugees liet enkele maanden geleden de remmen repareren bij het garagebedrijf. Enige tijd later kreeg hij een ongeluk waarbij zijn auto zwaar werd beschadigd. Volgens de man zou het aan de remmen hebben gelegen. Sindsdien slaapt hij in het autowrak voor de deur van het garagebedrijf om zo zijn gelijk te halen.

Garagehouder Fedat Kemer zegt dat er met de remmen niets mis is. “We zelfs een expert die hier toevallig was, er naar laten kijken. Hij kon ook niets vreemds constateren.”

“Ik heb de man zelfs hier een paar keer laten douchen en hem een andere auto aangeboden. Maar zelfs dat weigert hij. Ik kan hem verder ook niet helpen”, laat Kemer weten op TV Rijnmond.

De Portugees zegt zijn actie vol te zullen houden en heeft de kwestie zelfs aangekaart bij de Portugese ambassade.

De politie zegt weinig te kunnen doen omdat de auto om de drie dagen wordt verplaatst en de man verder niemand tot last is.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties