Agentschap NL heeft IvDM gekwalificeerd als erkend mobiliteitsadviseur. Bedrijven die zich door IvDM laten adviseren op het gebied van mobiliteit kunnen vanaf nu een subsidie ontvangen op de advieskosten.

Daardoor kunnen bedrijven vrijwel gratis laten onderzoeken hoe de eigen medewerkers slimmer kunnen reizen en werken. Deze bijdrage wordt gefinancierd door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu vanuit de subsidieregeling Mobiliteitsvouchers. Bedrijven die in aanmerking willen komen, moeten in eerste instantie de voucher aanvragen bij Agentschap NL. Het bedrijf draagt de originele voucher over aan het IvDM waarna IvDM het adviestraject kan starten.

“Bedrijven die kritisch kijken naar kansen om de mobiliteit van het eigen personeel slimmer te organiseren vangen twee vliegen in één klap. Enerzijds leidt slimmer reizen veelal tot een aantrekkelijke kostenbesparing in mobiliteitsuitgaven. Anderzijds versterkt het bedrijf haar groene imago waar de buitenwereld tegenwoordig kritisch naar kijkt, bijvoorbeeld in aanbestedingsprocedures”, aldus Albert Lusseveld, consultant van het IvDM.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties