De Van Mossel Automotive Group heeft, via zijn dochteronderneming Autopolis, de overname voltooid van FordStore Collé in het Luxemburgse Niederkorn. De overname betreft niet alleen de dealeractiviteiten, maar ook carrosserieactiviteiten, pechhulp en het ombouwen van voertuigen.

Al deze services zullen worden voortgezet in Niederkorn. Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe organisatie. In totaal werken er nu 430 medewerkers op de vier vestigingen.

Voor Autopolis betekent de overname de toevoeging van Ford als zeventiende automerk in het portfolio, naast de nieuwe diensten. Met de overname is Van Mossel de grootste Ford-dealer in de Benelux.

Groeistrategie

“Als onderdeel van onze groeistrategie is het van groot belang om ons merk en onze diensten uit te breiden. Met de toevoeging van nieuwe diensten zoals pechhulp en voertuigombouw kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze huidige klanten, wat perfect aansluit bij onze ‘one-stop-shopping’ strategie”, aldus Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive Group BeLux.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties