Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA) is benoemd tot exclusieve leverancier voor het eigen lak merk van BMW Group, ColorSystem in 15 Europese landen en Zuid-Afrika. De overeenkomst omvat het netwerk van BMW Group bestaande uit 730 dealers en schadeherstelpartners.

Het ColorSystem van BMW Group biedt schadehersteloplossingen die voldoen aan de oorspronkelijke fabrieksnormen van de merken in de groep.

Troy Weaver, Senior Vice President, Global Refinish, Axalta zegt: “We hopen het ColorSystem-netwerk uit te breiden naar nog meer schadeherstelbedrijven en andere anden.” 

Tot -45 procent CO2-uitstoot

Als onderdeel van de overeenkomst zal Axalta ook het nieuwste laksysteem met Fast Cure Low Energy-technologie leveren. Dit systeem heeft volgens de lakfabrikant het potentieel om de CO2-equivalente uitstoot en het energieverbruik tot 45% te verminderen in vergelijking met standaard laktechnologieën. 

Axalta zal de BMW Group ook voorzien van andere producten, zoals accessoires en uitrusting, die   schadeherstelbedrijven nodig hebben. De overeenkomst loopt tot december 2028 en vormt een aanvulling op bestaande leveranciersovereenkomsten met BMW Group. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties