Het schademanagementplatform Fixico laat weten Frans Ditmer te hebben aangesteld als de nieuwe commercieel directeur. Hij volgt Luca Samorí op, die bij Fixico betrokken zal blijven als adviseur.

Ditmer werkte onder meer als CEO bij Geevers Auto Parts. Daarnaast gaf hij leiding aan meerdere internationale ondernemingen met een link naar automotive. Bij Fixico zal Ditmer een leidende rol gaan spelen bij het vormgeven van Fixico’s commerciële strategie en de verdere internationale expansie in bestaande en nieuwe markten.

Frans Ditmer over zijn nieuwe functie: “Fixico gaat een bepalende rol spelen als het gaat om de toekomstige manier van het herstellen van autoschades, in Europa en daarbuiten. Fixico’s platform brengt efficiëntie in het herstelproces van autoschades voor alle betrokkenen. Ik kijk er naar uit om gezamenlijk Fixico’s groeistrategie vorm te geven en onze digitale oplossing naar een grotere groep klanten te brengen.”

Ambitie

“We zijn heel blij met Frans als nieuwe CCO van Fixico”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, CEO van Fixico. “Hij begrijpt onze ambitie om de autoschadeherstelmarkt te transformeren en zijn kennis en ervaring maakt het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken en de zichtbaarheid te creëren die nodig is om onze ambitie te verwezenlijken. Frans zal ons helpen om Fixico te positioneren als een leading automotive tech company in Europa en daarbuiten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties