KwikFit gaat samenwerken met Easy Go Electric, importeur en distributeur van elektrische voertuigen in Nederland sinds 2007. Gebruikers en eigenaren van Easy Go Electric’s EV’s kunnen daardoor terecht op meer dan 120 KwikFit-locaties in heel Nederland.

Easy Go Electric is importeur en distributeur van allerhande elektrische voertuigen, waaronder lichte elektrische bedrijfswagens. De samenwerking stelt het bedrijf in staat om de service aan klanten verder uit te breiden. KwikFit heeft zijn medewerkers getraind in de nieuwste technologieën op het gebied van elektrische voertuigen. Het bestaande opleidingsprogramma van de KwikFit Academy zorgt ervoor dat het personeel volledig op de hoogte is van de specifieke eisen en onderhoudsbehoeften van een grote reeks uiteenlopende EV’s, inclusief de voertuigen die deel uitmaken van het portfolio van Easy Go Electric.

Landelijke dekking

Bob Kranenburg, CEO en eigenaar van Easy Go Electric: “We werken onder andere samen met grote bedrijven en leasemaatschappijen die streven naar een zo efficiënt mogelijke landelijke dekking. In de samenwerking met KwikFit hebben we een partner gevonden die ons de mogelijkheid biedt om onze dienstverlening op een efficiënte manier door heel Nederland verder uit te breiden. KwikFits uitgebreide netwerk en ervaren team vormen een waardevolle aanvulling op onze activiteiten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit: “Heel mooi om onze krachten te bundelen met Easy Go Electric en zo de elektrische mobiliteit weer een stap verder te brengen. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de groeiende vraag naar elektrisch vervoer te ondersteunen en onze positie in de EV-servicebranche verder te versterken.”

Grote rol weggelegd

KwikFit ziet voor zichzelf een grote rol weggelegd binnen de energietransitie. Om dit waar te maken, opende KwikFit het eerste e-service filiaal en meerdere e-bike servicepunten. Op deze locaties onderhoudt KwikFit allerlei elektrische voertuigen, of het nu auto’s, fietsen of andere elektrisch aangedreven voertuigen zijn. Om deze transitie te versnellen, is de garageketen verschillende samenwerkingen aangegaan met leveranciers van e-vervoersmiddelen, zoals NIO.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties