Onder de noemer Workshop Live presenteert The Tire Cologne van 4 tot 6 juni livedemonstraties van nieuwe digitale technieken voor de werkplaats, met een focus op geavanceerde diagnostische en reparatietechnieken. Workshop Live is te vinden in hal 8 en komt tot stand dankzij een samenwerking met Hunter en Würth.

Tot de diensten waar steeds meer vraag naar is, behoren onder meer de ergonomische en efficiënte vormgeving van de bandenserviceapparatuur, de geautomatiseerde meting van het loopvlak van banden tijdens de aanname en diensten voor snelle metingen, waaronder ruitschadeherstel en kalibraties van geavanceerde rijhulpsystemen.

Ook focust Workshop Live op de uitdagingen en eisen die gepaard gaan met de transitie van verbrandingsmotoren naar elektrisch rijden en de daarmee samenhangende hoogspanningstechnologie.

Hunter en Würth

De presentaties van de nieuwste technische toepassingen in een modelwerkplaats stellen het publiek in staat om direct kennis te maken met de innovatieve technologieën voor banden. Hunter en Würth demonstreren processen op het gebied van automotive glas, waaronder de reparatie van autorruiten. Ze demonstreren ook procedures op het gebied van thermomanagement, met inbegrip van diagnose, en reparatie en onderhoud van airconditioningsystemen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties