LKQ heeft vandaag de overname van Twimva Automaterialen afgerond. Na een jarenlange succesvolle samenwerking als Full Fource partner werd het tijd voor de volgende stap. Met de ze overname breidt LKQ zijn grossiernetwerk uit naar 79 vestigingen verspreid over Nederland. De circa 50 medewerkers van Twimva Automaterialen, verspreid over de twee vestigingen, blijven aan de slag.

De overname van Twimva Automaterialen is een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van LKQ’s grossiernetwerk. Met de twee filialen in Enschede en Almelo versterkt LKQ niet alleen zijn positie in de regio Overijssel maar biedt het ook een betere landelijke dekking. Twimva Automaterialen is a l meer dan 70 jaar een gekend bedrijf in het oosten van het land en een belangrijke distributeur en totaalleverancier van automaterialen en gereedschappen. Ze leveren onder andere aan universele garages, merkdealers en particulieren.

Blijven investeren

“Met de overname van Twimva Automaterialen bevestigen we onze ambitie om in de Nederlandse markt te blijven investeren. We versterken onze positie en vergroten onze servicecapaciteiten in het oosten van het land.” aldus Alex Gelbcke, CEO LKQ Benelux France. Johan van der Hoeven , CCO LKQ Benelux France vult enthousiast aan: “Na een jarenlange samenwerking is deze overname een mooie vervolgstap. Het toont het vertrouwen dat Roberto en Hillian in LKQ stellen. We heten het volledige team van Twimva hartelijk welkom in onze organisatie.”

Eigenaren Roberto en Hillian Cipolletti van Twimva Automaterial en zijn overtuigd dat LKQ de juiste partner is voor de toekomst: “Wij zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren bereikt hebben Dit hadden wij natuurlijk niet zonder ons personeel kunn en doen. De snel evoluerende aftermarket verplicht ons om na te denken over de toekomst. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen bundelen met een partner die ons kent en onze visie deelt. Samen met LKQ zullen we blijven innoveren en groeien en kunnen we onze klanten een uitgebreidere service bieden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties