Ultra Banden en Autoservice in Hoorn heeft zich recentelijk aangesloten bij banden- en onderhoudsformule Profile, die hiermee beschikt over 156 vestigingen in Nederland. Profile Ultra, zoals het bedrijf vanaf nu heet, kan dankzij deze instap bij Profile zorgen voor het onderhoud, reparaties, en bandenbeheer van alle automerken.

Ondernemer Burak Arkin over de aansluiting bij Profile: “De autobranche is wat ons betreft de boeiendste markt van dit moment. Er zijn op zoveel fronten ontwikkelingen gaande dat je als auto/bandenbedrijf goed moet kijken waar de kansen liggen. De auto’s veranderen, de berijders veranderen, dealerstructuren gaan op de schop. Dan rijst als ondernemer de vraag, hoe speel je hier goed op in. In Profile zien wij de meerwaarde door de diversiteit van ons klantenbestand te vergroten. Zo kunnen wij nu de zakelijke- en private leaseklanten in Hoorn lokaal van service voorzien. Daarnaast zien wij dat er een deel van de markt (particulieren en bedrijven) een herkenbare garage zoekt die het vertrouwen van landelijke dekking uitstraalt. Voor dat vertrouwen doen we iets terug. We monteren originele onderdelen van bewezen merken die zo dicht mogelijk bij de originele montage staan. Altijd in overleg.”

Overal aanwezig

Met de uitbreiding versterkt Profile zijn positie in zowel Hoorn als op de Nederlandse markt, aldus Harm Nieboer, netwerkdirecteur bij Profile. “De groei van ons netwerk in 2022 en 2023 is helemaal volgens plan verlopen. De toevoeging van Profile in Hoorn sluit naadloos aan bij deze ambitie om overal aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen we ons huidige groeipotentieel in Nederland verder benutten, terwijl we onze focus behouden op zowel de particuliere als zakelijke leasemarkt voor reparaties, onderhoud, en banden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties