Sein op groen voor The Tire Cologne 2022

Net als vele andere events moest bandenvakbeurs The Tire Cologne in 2020-2021 zijn deuren gesloten houden. Er kon alleen virtueel worden gecommuniceerd. Nu lijken fabrikanten, distributeurs en retailers elkaar graag weer in Keulen te willen ontmoeten. Dat is van 24 tot 26 mei aanstaande weer mogelijk, uiteraard volgens de dan geldende regels.

Nog niet alle bandenfabrikanten hebben ingeschreven, maar naast Michelin en Continental hebben Hankook, Pirelli en Falken al ingeschreven. Van andere fabrikanten wordt verwacht dat ze die stap ook zullen zetten. “Wij gaan nu al uit van ruim driehonderd bedrijven uit meer dan dertig landen”, stelt directeur Ingo Riedeberger. “Behalve de bandenfabrikanten zullen fabrikanten van bandenservice-equipment goed zijn vertegenwoordigd.”

Duurzaam

De vakbeurs zal naast de fysieke beursvloer digitale content verspreiden via het TTC@home-platform. Er zal van diverse activiteiten een videostream zijn die ook na afloop van de beurs beschikbaar blijft. De organisatie vraagt special aandacht voor The Boulevard of Sustainability. Hier zal de aandacht voor duurzaamheid worden gekoppeld aan de levenscyclus van het product band. Kortom: er is van 24-26 mei in Keulen genoeg te beleven als het om de bandenbusiness gaat.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.