Volkswagen start online verkoop occasions

Volkswagen start met de online verkoop van DasWeltAuto dealeroccasions. Het landelijk platform kent een garantie tot 24 maanden, gratis aflevering aan huis en veertien dagen proefrijden (maximaal 500 kilometer).

Gedurende die periode geldt een ‘niet tevreden – geld terug’ regeling. Behalve de selectie en aanschaf biedt de site ook de mogelijkheid om online te financieren. Klanten kunnen met een klik een rapport downloaden met daarin alle gegevens van de auto, inclusief de voertuighistorie.

Betrouwbaarheid

Volkswagen haalt onderzoek aan waaruit zou blijken dat bijna een kwart van de occasionkopers overweegt om een gebruikte auto online aan te schaffen. Hierbij staan betrouwbaarheid en gemak op de eerste plaats. De geselecteerde occasions zijn (goed)gekeurd op 130 punten. Het gewenste maandbedrag kan op basis van aanbetaling, slottermijn en looptijd worden bepaald. Daarnaast kan de online klant kiezen tussen aflevering bij de Volkswagen-dealer of gratis thuisbezorging.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *