Keizer Autoschade treedt toe tot AHG

Met de toetreding van Keizer Autoschade uit Franeker versterkt schadeherstelketen AHG zijn positie in Friesland.

Keizer Autoschade is een familiebedrijf dat al bijna zestig jaar actief is. De huidige eigenaar Dirk Keizer is van de derde generatie in het schadeherstelbedrijf, waar klanten behalve voor autoschade ook terecht kunnen voor truckschadeherstel en industrieel spuitwerk. Dirk Keizer: “Door ons partnership met AHG kunnen wij ons voordeel op het gebied van landelijke marktbewerking, management, automatisering en inkoop professionaliseren. AHG biedt ons toegang tot landelijke opdrachtgevers en verzekeraars waar we als individueel schadebedrijf geen toegang hebben. Daarnaast spreekt de samenwerking en kennisdeling met andere AHG-vestigingen ons aan, samen ben je nu eenmaal sterker dan alleen.”

Netwerk

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Keizer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat al decennialang een vertrouwde naam is in de regio Friesland en geleid wordt door een jonge, enthousiaste ondernemer die investeert in de meest moderne faciliteiten en apparatuur en laat zien klaar te zijn voor de toekomst. AHG ondersteunt hem daar graag bij. ”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.