Volkswagen in zee met Dealerglass

Per 1 juli 2021 sluiten de Nederlandse vestigingen van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens zich aan bij Dealerglass, de nieuwe franchiseformule voor ruitherstel voor merkdealers.

Het totale netwerk van Dealerglass groeit met de aansluiting naar ruim negenhonderd deelnemende dealervestigingen. Oprichters Bart Janssen en Erwin Arends van Dealerglass: “Wij zijn heel trots dat deze gezichtsbepalende merken en hun dealers de voordelen en kracht van Dealerglass zien en met ons in zee gaan. Wij zitten nu op de juiste koers naar een volledige merkdekking. We verwachten de komende maanden nog meer automerken aan te sluiten zodat we ons echt als multimerkformule in de markt kunnen profileren. Ook werken we hard aan nieuwe overeenkomsten met lease- en verzekeringsmaatschappijen.”

Fabrieksvoorschrift

“In vrijwel alle modellen van onze merken is geavanceerde rijhulptechnologie verwerkt in de ruit van de auto”, licht Reinier Regter, servicemanager bij Volkswagen Bedrijfswagens toe. “Het is daarom essentieel voor veiligheid en garantie dat autoruiten vervangen of hersteld worden volgens fabrieksvoorschrift en met merkoriginele onderdelen. Alleen de merkdealer heeft daarvoor de kennis, onderdelen en niet te vergeten de fabrieksopgeleide mensen in huis. Daarom omarmen wij met onze merken de Dealerglass-formule.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.