AAGB neemt twee grossiers België over

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt de Belgische automaterialengrossiers GSAP en GFS over. Beide grossiersbedrijven, met gezamenlijk vier vestigingen, worden geïntegreerd binnen de dochteronderneming Brezan Autoparts.

Voor Brezan Autoparts betekent de uitbreiding met vier vestigingen een beter landelijk netwerk en een grotere dekking in Wallonië. Bovendien zitten er nog meer overnames in het westen van Vlaanderen en in Wallonië in de planning. Rob Visser, netwerkdirecteur bij Alliance Automotive Group Benelux: “Met de overname van GFS en GSAP komen er met Hans Hermans en Antonio Di Paolo twee rasondernemers aan boord bij Brezan in België. De drie vestigingen rondom Brussel bieden veel potentie voor groei en in Nijvel zien wij ook veel potentie en sluiten wij onze vierde vestiging in Wallonië aan, hetgeen ook logistiek zo zijn voordelen heeft.”

Toekomst

Hans Hermans van GFS: “Om veranderingen in de sector te weerstaan hebben wij belang bij een groepering met een onderneming met een visie waar alle aspecten en facetten aanwezig zijn om ons te begeleiden naar een mooie toekomst. Deze partner vonden wij in Brezan Autoparts. Technologie, techniek, innovatie, logistiek, klantvriendelijk en sociaal zijn exponenten waar wij al vele jaren belang aan hechten, die overeenkomen met de doelen van Brezan Autoparts.”

Breed scala

Antonio Di Paolo van GSAP vult aan: “Brezan Autoparts is het beste antwoord op de behoefte van onze garageklanten met een breed scala aan producten, een uitgebreide elektronische catalogus en toegang tot de uitgebreide systemen voor technische ondersteuning en opleiding. Met Brezan Autoparts zijn wij verzekerd van de continuïteit van GSAP en het behoud van het wederzijdse vertrouwen dat in de loop der jaren is opgebouwd tussen GSAP en haar klanten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *