Corona-update: eerste omzetstijging

Na de relatief slechte week 19 is week 20 voortvarend van start gegaan, blijkt uit de WESP-analyses. Over de eerste drie dagen liet de universele werkplaats een gemiddelde, cumulatieve omzet van ruim 7063 euro noteren, een plus van 2,5 procent ten opzichte van de vergelijkbare periode vorig jaar.

Met een gemiddeld factuurbedrag van 273 euro waren de gemiddelde factuurbedragen eveneens aan de hoge kant. Belangrijker nog is dat het geleverde werk in volume wat is toegenomen, wat goed is voor de winstgevendheid natuurlijk.

Proactief

Of het nu komt door de ondersteuning van de deelnemers aan het We Support Workshops-programma, of een eigen, proactieve benadering van de werkplaatsklant, de aftersales blijft op een meer dan acceptabel nivea. En mede door die proactieve benadering hebben de werkplaatsen voor zeker twee weken werk ingeboekt.

En hoewel het officiële Covid-19-dodental nog altijd stijgt, zien we het aantal nieuwe coronaslachtoffers dagelijks verminderen. De komende week zal de lockdown ongetwijfeld weer verder versoepelen. Dat levert weer kansen op om succesvol aan de slag te gaan.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1589 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *