Euroconnexxion levert uitlaten aan AD

Euroconnexxion Nederland uit Almelo is door AD Beldis, de Belgische Auto Distribution organisatie, gekozen als hoofdleverancier voor uitlaatsystemen en -delen. Dat betekent dat AD Beldis afscheid heeft genomen van Bosal.

Euroconnexxion beleverde al een deel van het API-grossiersnetwerk van Doyen in Nederland. Behalve van uitlaten voorziet het bedrijf AD Beldis ook van katalysatoren. Op dit moment wordt het nieuwe AD Beldis in Aarschot ingericht en leveren importeurs hun producten uit.

In Aldoc

Euroconnexxion is sinds 2003 actief in de autobranche en levert vanaf 2006 OE aftermarket onderdelen exlusief aan de vakhandel. Eigenaar Sip Akker van de Almelose onderdelenimporteur: “Deze onderdelen zijn vindbaar in onze Aldoc catalogus. Onze leveranciers zijn OE-producenten die produceren voor fabrikanten zoals Eberspächer die uitsluitend hoogwaardige OE aftermarket onderdelen maken.” Naast uitlaatdelen en -systemen levert de importeur ook remdelen, trekhaken en montagemateriaal. Binnenkort worden olie en filters aan het leveringsprogramma toegevoegd.  

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen