Koskamp presenteert opleidingsagenda

Automaterialengrossier Koskamp presenteert voor zijn drie opleidingscentra in Assen, Kampen en Nijmegen het trainings- en opleidingsprogramma voor 2019-2020. Behalve een breed op de techniek gericht opleidingsportfolio zijn er ook commerciële en op de bedrijfsvoering gerichte trainingen in het programma opgenomen.

Koskamp werkt voor de trainingen nauw samen met Autoniveau en WESP. Het komende opleidings- en trainingsseizoen zal in ieder geval aandacht vragen voor pass-thru, EV-techniek, ADAS-systemen en remote diagnose. “Kennis is belangrijk. Auto’s en hun systemen worden steeds complexer en dat vereist van de werkplaatsmedewerkers uiteraard ook nieuwe competenties en kennis van zaken”, stelt directeur Bram Koskamp.

Vijfhonderd

Het afgelopen opleidingsjaar mochten de opleidingscentra van Koskamp in totaal ruim vijfhonderd cursisten verwelkomen. Voor 2019-2020 gaat de grossier zelfs uit van zeshonderd mannen en vrouwen. Kijk voor meer informatie op www.koskamp.nl/opleidingen, inclusief de unieke Kostech ‘Geen Gezeur Garantie’, in combinatie met een opleiding.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1834 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen