Tech360 verwelkomt 500ste deelnemer

Met de aansluiting van autobedrijf HTS Goirle, ofwel Hultermans Technische Service, verwelkomt Tech360 zijn vijfhonderdste deelnemer. Tech360 is het programma van Alliance Automotive Group Benelux voor technische ondersteuning en training van het autobedrijf. Het heeft HTS Goirle voor zijn aansluiting beloond met een voetbaltafel.

Eric Hultermans, eigenaar van HTS Goirle: “Wij zijn erg blij met de kennis en ervaring van Tech360, waar wij altijd op kunnen terugvallen. Tijdens diagnoses is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van technische ondersteuning van de vraagbaakmedewerkers. Daarnaast worden onze monteurs jaarlijks getraind op de Tech360-trainingslocaties. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, iets wat in mijn ogen noodzakelijk is gezien de snelheid waarmee de autotechniek innoveert.”

Tech360

Het programma Tech360 werd in 2017 geïntroduceerd. De belangstelling ervoor neemt nog altijd toe. Jaarlijks worden nu trainingen aangeboden aan meer dan 1200 autotechnici. Doel is hen voor te bereiden op nieuwe ontwikkelingen en bij te blijven, om zo het rendement van het autobedrijf te verhogen. Voor de trainingen werkt Tech360 nauw samen met GMTO.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3518 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.