ZF Aftermarket lanceert producten voor ev

In lijn met de groeiende vraag naar elektrische en hybride voertuigen, werkt ZF Aftermarket hard aan de verdere groei van het Lemförder productportfolio.

ZF Aftermarket levert een complete reeks stuur- en chassisonderdelen van originele kwaliteit van het merk Lemförder. Waar het gaat om systemen die cruciaal zijn voor de veiligheid, zoals het chassis, is het strikt noodzakelijk dat de verschillende componenten perfect samenwerken. Het loont daarom om onderdelen te monteren die zijn ontworpen, gefabriceerd en getest door het bedrijf dat de achterliggende technologie heeft ontwikkeld. Dankzij een doorlopend ontwikkelprogramma komt ZF Aftermarket nu met Lemförder rubber-metaal componenten voor elektrische en hybride voertuigen.

“Met de groeiende populariteit van elektrische en hybride voertuigen, groeit ook in de aftermarket de vraag naar rubber-metaal componenten van OE kwaliteit,” vertelt Richard Adgey, Head of Product Management ZF Aftermarket. “Met de power van ZF achter het merk Lemförder, zorgen deze onderdelen voor optimaal stuurgedrag en stabiliteit, zonder bijgeluiden over te brengen op het interieur.”

e-Golf en A3 e-tron

Het Lemförder productportfolio omvat ophangingselementen, verbindingsonderdelen, verbindingen voor de motorsteunen en reparatiekits voor veerpootophangingen voor de VW e-Golf en ophangingselementen en reparatiekits voor veerpootophangingen en transmissie-ophangingen voor de Audi A3 e-tron. In de toekomst zal ZF Aftermarket ook aslichaamsbevestigingen voor de achteras van de Renault ZOE elektrische auto’s gaan leveren onder het merk Lemförder.

ZF Aftermarket adviseert een reguliere controle van alle rubber-metaal componenten. Dit zijn geen reguliere slijtageonderdelen maar ze kunnen onderhevig zijn aan zware slijtage omdat ze complexe taken verrichten onder een zware, dynamische belasting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *