Comma breidt X-flow aanbod uit

Omdat de vraag naar model- en voertuigspecifieke oliën steeds verder toeneemt, heeft olie- en chemicaliënspecialist Comma zijn X-Flow aanbod uitgebreid. Het aanbod telt nu 44 productnummers. Dankzij de uitbreiding bestaat het X-Flow-aanbod van Comma nu uit elf formules, waarvan er zeven volsynthetisch zijn, twee halfsynthetisch en twee mineraal.

Mike Bewsey, woordvoerder van Comma, onderstreept het groeiende belang van modelspecifieke oliën in de productstrategie van Comma. “Onze distributeurs en technici moeten hun wederzijdse klanten voor elke toepassing exact de juiste olie bieden. Die noodzaak blijft voor ons doorslaggevend bij de selectie van ons aanbod voor de belangrijkste sectoren in de markt.”

“Fabrikanten van voertuigen zijn heel duidelijk over welke eisen ze stellen aan smeermiddelen voor motoren – zij formuleren dan ook de specificaties,” vervolgt Bewsey. “Comma stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat zijn distributeurs kunnen beschikken over de juiste oliën in de juiste verpakkingsformaten, passend bij de voor hen relevante markten.”

Mercedes

Het X-Flow-aanbod is niet alleen uitgebreid, ook zijn twee X-Flow-producten nu leverbaar in 199-litervaten. Dat zijn de volsynthetische 5W-30 ACEA A1/B1 Comma X-Flow Type F Plus en de Comma X-Flow Type V volsynthetische 5W-30.

Nieuw zijn de Comma X-FLOW Type P, een Low-SAPS volsynthetische 5W-30 ACEA C2 grade, geadviseerd voor Peugeot/Citroen PSA B71 2290-toepassingen, en Comma X-FLOW Type Z, een Low-SAPS volsynthetische 5W-30 ACEA C3 grade, geadviseerd voor Mercedes Benz MB 229.31/229.51- en BMW LL-04-toepassingen. Comma X-FLOW Type XS is een halfsynthetische 10W-40 ACEA A3/B3 grade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.